TUIN & PARK

J.Hermans BV is vak handelaar van professioneel tuingereedschap in de bekende sterke merken, of het nu gaat om een bladhark, snoeigereedschap, een verticuteermachine, een gazonmaaier of een zitmaaier, wij hebben het allemaal. Voor zowel de particuliere als zakelijke klant. Kom langs in onze winkel of bestel ze eenvoudig via onze website (via de link ‘De Groene Hand’).

Hoveniers, boomkwekers, gemeentelijke diensten en particulieren kunnen terecht op onze afdeling tuin & park. Deze heeft de afgelopen jaren een enorme vlucht genomen.

 

In onze tuin & park-winkel kunt u ons ruime aanbod bekijken. Dit bestaat uit vooraanstaande merken, zoals;

– Ambrogio (robotmaaiers)
– Dolmar (motorzagen en heggenscharen)
– Ferris
– Jensen (houtversnipperaars)
– Nilfisk Alto (hogedrukreinigers)
– Sabo
– Simplicity (zitmaaiers voor het gazon)
– Stiga
– Tielburger (veegmachines)

Grasmaaier

Daarnaast is J. Hermans lid van De Groene Hand en vakhandelaar van professioneel tuingereedschap in de bekende sterke merken. Wij leveren het meest complete aanbod schoppen, harken, stelen en andere gereedschappen voor de vakman in diverse sectoren, zoals de hoveniers, grond- , weg- en waterbouw, tuinders, stratenmakers en agrarische sector, maar zeker ook voor de particuliere tuinliefhebber die op zoek is naar een hoge kwaliteit gereedschap. Deze zijn gemakkelijk te bestellen via onze website (klik hiervoor op de link ‘De Groene Hand’) en af te halen bij ons aan de balie! Onze gespecialiseerde en goed opgeleide medewerkers helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

de groene hand tuingereedschap

Heeft u een vraag?

Heeft u meer informatie nodig m.b.t. tuin en park? Neem dan contact met ons op of kom langs bij ons in de winkel.