WINKEL & ONDERDELEN

In onze winkel bieden wij u een uitgebreid assortiment van tuin- en parkmachines en -materialen. Onderdelen nodig? Geen probleem. Vanuit ons uitgebreide magazijn leveren wij de meest gangbare benodigdheden uit voorraad.

In onze winkel vindt u een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige gereedschappen en materialen. Voor de particulier en ook voor de zakelijke markt hebben wij een breed scala aan producten. Middels de webshop van de groene hand kunnen wij u helpen aan kwalitatief hoogwaardig tuingereedschappen op professioneel niveau. Klik op de link om de groene hand te bezoeken.

Werkkleding

Ook voor werkkleding kunt u in onze winkel terecht. Zowel voor veiligheidskleding, als werkkleding (van het merk Tricorp) eventueel zelfs voorzien van uw bedrijfslogo.

Tricorp ontwikkelt werkkleding voor dames en heren. Deze workwear is robuust, fraai vormgegeven, veilig en comfortabel. De kleding die zij produceren voldoet bovendien aan alle voorschriften en normen.
Of het nu gaat om T-shirts, sweaters, poloshirts, workers, corporate of high visibility kleding, Tricorp is voor alle moderne werkkleding het betrouwbaarste merk in de markt.

Veiligheidschoenen

Veiligheidsschoenen zijn ook in onze winkel te verkrijgen; Het Italiaanse Grisport is sinds 1977 producent van bergwandelschoenen. Omdat de bergsport specifieke eisen stelt aan schoenen, heeft Grisport in de loop van de jaren veel technische expertise opgebouwd. Sinds 2004 zet Grisport die expertise ook in voor het produceren van toonaangevende veiligheidsschoenen.

Vandaag de dag produceert Grisport jaarlijks miljoenen paren wandel- en veiligheidsschoenen, die in meer dan vijftig landen worden verkocht.

Grisport combineert veiligheid en kwalitatief hoogwaardige materialen met optimaal comfort en een stijlvolle look, zij zorgen voor een functionele en eigentijdse collectie, waarin een perfecte pasvorm en technische topkwaliteit gewaarborgd blijven.

Grisport gebruikt innovatieve materialen, producten en productietechnieken, zoals Vibram® zolen, SympaTex® waterdichte folies, Cambrelle® voeringen en het unieke, door Grisport zelf ontwikkelde HeelSupport System®; een extra hielversteviging, die ervoor zorgt dat het loopcomfort onder alle omstandigheden optimaal is. Uiteraard voldoet de hele collectie aan alle Europese normen en zijn de schoenen voorzien van een CE-Keurmerk.

Het magazijn : een onderdeel van uw succes!

Naast de verkoop van machines verzorgen wij ook de onderdelenvoorziening van deze machines. Met een zeer breed assortiment kunnen wij veel onderdelen direct uit voorraad leveren van de meest gangbare machines of benodigdheden. Zowel voor de nieuwste als voor de oudere tractoren en machines. Mocht het onderdeel niet op voorraad liggen, dan proberen we de onderdelen zo spoedig mogelijk te leveren. In de meeste gevallen is dat de volgende dag. Of het nu gaat om een oliefilter van New Holland tractor of een filter van een Stiga zitmaaier, het meeste is gewoon in voorraad.

Showroom

In onze showroom vindt u een zeer ruime selectie van nieuwe maar ook gebruikte machines voor allerlei doeleinden. Van tuinmachines tot landbouwvoertuigen en toebehoren. Onze medewerkers zijn u graag van dienst bij het maken van de juiste keuze.

Tuin en park gereedschap

Werkkleding
Cleaning apparaten
Grasmaaier
Kettingzaag en producten
Flessen onkruidbestrijding

Heeft u een vraag?

Heeft u meer informatie nodig m.b.t. onderdelen? Neem dan contact met ons op of kom langs bij ons in de winkel.